Not known Details About gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet quit valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the ideal YouTube encounter and our most up-to-date features. Learn more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan arızalanmalarda gömme rezervuar iç takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar gömme rezervuar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar gömme rezervuar servisi içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile gömme rezervuar servisi sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the most effective YouTube experience and our newest attributes. Find out more

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, gömme rezervuar servisi kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page